Crosst.hr

ŽUPANIJSKO NATJECANJE U ATLETICI ZA 5. i 6. RAZREDE

2016 04 atletika 1

Na Gradskom stadionu u Bjelovaru, 18.4.2016. održano je županijsko natjecanje u atletici za djevojčice i dječake 5. i 6. razreda osnovnih škola.

Na Gradskom stadionu u Bjelovaru, 18.4.2016. održano je županijsko natjecanje u atletici za djevojčice i dječake 5. i 6. razreda osnovnih škola. Organizator je bio SAVEZ ŠKOLSKIH ŠPORTSKIH DRUŠTAVA BJELOVARSKO – BILOGORSKE ŽUPANIJE. Na natjecanje su se prijavile: OŠ Rovišće, OŠ Slavka Kolara Hercegovac i IV. OŠ Bjelovar. Treba napomenuti da su učenici IV. OŠ Bjelovar četvrtu godinu zaredom županijski pobjednici, a djevojčice su nastupile po prvi puta i osvojile prvo mjesto.

Djevojčice – 100m: Mia Rakoci, 200m:Franka Birt, 600m: Vanesa Strunjak, Skok u dalj: Arijana Tomljenović, Skok u vis: Nika Vlahović, Bacanje medicinke: Paula Molnar, VORTEX: Jelena Hajduković. Štafeta: Mia Rakoci, Franka Birt, Jelena Hajduković i Iva Šimić. Zamjena: Ivona Mesarek.

Dječaci – 100m: Luka Šamuga, 200m:Tin Lacković, 600m: Karlo Adamec, Skok u dalj: Jimmy Radulović, Skok u vis: Fran Milaković, Bacanje medicinke: Luka Stjepanović, VORTEX: Mihovil Kozić. ŠTAFETA: Mihovil Kozić, Tin Lacković, Roko Dukić i Jimmy Radulović. Zamjene: Emil Vasiljević i Marko Humljanović.
2016_04_atletika_3.jpg
Kod dječaka su IV. OŠ Bjelovar i OŠ Slavka Kolara Hercegovac imale isti broj bodova, ali je IV. OŠ Bjelovar osvojila prvo mjesto zbog više osvojenih prvih mjesta. IV. OŠ Bjelovar plasirala se u obje konkurencije na Državnu poluzavršnicu, 24.5.2016. u Zagrebu (SRC MLADOST). OŠ Rovišće vodio je Tomislav Flinta, prof., OŠ Slavka Kolara Hercegovac Josip Arefijev, prof. i IV. OŠ Bjelovar Goran Juren, prof.

•Poredak kod djevojčica: 1. IV. OŠ Bjelovar 2. OŠ Slavka Kolara Hercegovac 3. OŠ Rovišće
•Poredak kod dječaka: 1. IV. OŠ Bjelovar 2. OŠ Slavka Kolara Hercegovac 3. OŠ Rovišće

Goran Juren
IV OŠ Bjelovar

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.