Crosst.hr

Zlato za Iliju i Vanju u standardnim plesovima

trofej koprivnice 2015 1

U subotu 23. svibnja 2015. u Koprivnici je održano natjecanje u standardnim i latinsko-američkim plesovima za 4. ”Trofej grada Koprivnice” na kojem je nastupilo 100-tinjak plesnih parova, iz 21 kluba, a sudilo je 5 sudaca iz Hrvatske. U dobro popunjenoj dvorani gledatelji su uživali u plesnim pokretima i ritmu zanosnih plesačica i njihovih partnera.

Svojom nazočnošću natjecanje je posjetila i gradonačelnica Koprivnice Vesna Želježnjak, koja je uručila pokale finalistima natjecanja.

Pobjednici i nositelji ”Trofeja grada Koprivnice” u latinsko-američkim plesovima u najjačoj kategoriji ”odrasli A” Filip Debelec-Marijeta Rimay iz ŠPK ”Tip-Step” iz Siska, a u najjačoj kategoriji u standardnim plesovima kategoriji ”odrasli B” pobjednici su Bruno Gale-Lora Lonić iz ŠPK ” Takt” Varaždin.

U svojim kategorijama sudjelovao je i bjelovarski ŠPK ”H-8” sa tri para. David Ljevar-Leona Lončarević, ”osnovci C”, u obje plesne kategorije osvojili su 3. mjesta i brončane medalje.
trofej_koprivnice_2015_2.jpg” style=”border: 0; float: left; margin: 10px 10px 10px 0;” alt=”Bjelovar info medij” width=”350″ height=”467″/>
Petar Klinac-Erna Sočec u kategoriji ”mlađa mladež C” osvojili su 4. mjesto u latinsko-američkim plesovima dok su u standardnim plesovima bili 5., a Ilija Končar i Vanja Haduković bili su prvi u standardnim plesovima i osvojili su zlatnu medalju, dok su u latinsko-američkim plesovima bili 2. i osvojili srebrnu medalju.

Sljedeće plesno natjecanje je u Makarskoj i Splitu.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.