Crosst.hr

XIV. tradicionalni malonogometni turnir UHDDR-a Novi Vinodolski 2013

uhddr novi vinodolski 1

Od 11. do 13.10.2013. godine u hotelskom naselju Lišanj te sportsko-školskoj dvorani osnovne škole u Novom Vinodolskom održan je XIV. tradicionalni malonogometni turnir UHDDR-a na kojem je sudjelovalo 32 malonogometnih ekipa i 500 sudionika iz svih podružnica u Republici Hrvatskoj.

U tri dana odigrane su 32 malonogometne utakmice te natjecanja u boćanju, beli i briškuli, elektronskom pikadu, visećoj kuglani i stolnom nogometu na kojem su sudjelovali i članovi nogometne, kuglačke i drugie sportske sekcije UHDDR-a Bjelovar.

Cijeli turnir odisao je prijateljstvom i zajedništvom koje su sudionici turnira stekli tijekom Domovinskog rata i prenijeli ga na sportske terene.

Na svečanom dijelu turnira pozdrave dobrodošlice uputio je predsjednik UHDDR-a RH Tomislav Merčep, a potom se prigodnim riječima obratio i zamjenik župana g. Marko Boras Mandić te naposljetku domaćin dogradonačelnik grada Novog Vinodola g. Velimir Piškiulić, koji je i otvorilo turnir i svim učesnicima žaželio uspjeh u natjecanjima.

U iznimno teškoj konkurenciji od 32 malonogometne ekipe UHDDR Bjelovarsko-bilogorske županije koje je predstavljao GO Bjelovar došli su do osmine finala u susretu s ekipom iz Otočca gdje su odigrali 3:2, a ista ekipa osvojila je 1. mjesto i prelazni pehar, dok je UHDDR Bjelovar osvojio 8. mjesto. U natjecanju u visećoj kuglana UHDDR Bjelovar osvojio je 1. mjesto dok su pojedinačno, s najviše osvojenih čunjeva 1. mjesto zauzeli Božidar Bakšaj iz UHDDR-a Bjelovar te 2. mjesto isto tako iz UHDDR-a Bjelovar Ivo Potočnik, ekipa u bellotu Bošnjak-Cepanec od 46 ekipa zauzela je 6. mjesto dok su u elektronskom pikadu članovi UHDDR-a Bjelovar Nikola Cepanec – osvojio 4. mjesto, Vinko Vladić – 5. mjesto, Miroslav Bošnjak – 7. mjesto te Dragan Franjić – 9. mjesto, što je iznimno dobar rezultat s obzirom da se natjecalo 36 ekipa.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.