Crosst.hr

Uspješan orijentacijski vikend za Orijentacijski klub Bjelovar

2015 11 klub 3

Za �?lanove Orijentacijskog kluba Bjelovar protekli natjecateljski vikend (14.-15. studenoga) bio je vrlo uspješan.

Najbolji rezultat sezone postigao je Robert Orehoci, koji je na dvodnevnom međunarodnom natjecanju u Veneciji sudjelovao na tri utrke i u konkurenciji 50 natjecatelja u kategoriji M45 osvojio 1. mjesto u generalnom plasmanu. Ina�?e, na ovom tradicionalnom natjecanju ove godine sudjelovalo je preko 1000 natjecatelja iz cijelog svijeta. Sve informacije o ovom natjecanju dostupne su na portalu .

U nedjelju, 15. studenoga u Jastrebarskom je održana posljednja ovosezonska orijentacijska utrka pod nazivom „Sprint kup Jastrebarsko�? na kojem je pobijedila Antonija Orlić (Ž21), a sudjelovali su još Tihomir Despetović (4. u M21), Željka Krupka (7. u Ž21) i Željko Belaj (6. u M50). Više informacija o ovom natjecanju dostupno je na portalu http://okjelen.hr

Istog dana Hrvatski orijentacijski savez održao je sve�?ano proglašenje pobjednika kupova za 2015. godinu u klasici, sprintu i preciznoj orijentaciji.

U klasi�?nim disciplinama, nakon 9 utrka, najuspješniji su bili Nikolina Šantić (1. u Ž21B), Petar Perica (2. u M21B), Željko Belaj (2. u M55), Robert Orehoci (3. u M35) i Domagoj Šantić (3. u M21B).

U sprintu je održano 8 utrka, a najuspješniji su bili Robert Orehoci (1. u M35) i Antonija Orlić (3. u Ž21).

U ekipnom plasmanu OK Bjelovar je u konkurenciji 12 klubova osvojio 6. mjesto. Potpuni rezultati objavljeni su na http://www.oeventmanager.com

Orijentacijski klub Bjelovar

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.