Crosst.hr

U OŠ Veliko Trojstvo održano Županijsko natjecanje u košarci

2016 02 trojstvos 1

Pobjednice Županijskog natjecanja u košarci za djevojčice osnovnih škola su košarkašice ŠŠD “MRAV” Osnovne škole Rovišće.

Županijsko natjecanje u košarci za djevojčice održano je 24. veljače 2016. godine u školsko sportskoj dvorani Osnovne škole Veliko Trojstvo. Natjecanje je provedeno prema Propisniku Državnog prvenstva školskih športskih društava Republike Hrvatske za školsku godinu 2015./2016. Sudejlovale su tri ekipe: ŠŠD MRAV, OŠ Rovišće, ŠŠD PRVA, I. OŠ Bjelovar I ŠŠD Bilogorski vijenac, OŠ Veliko Trojstvo.
2016_02_trojstvos_2.jpg
Pobjednice Županijskog natjecanja u košarci za djevojčice osnovnih škola su košarkašice ŠŠD “MRAV” Osnovne škole Rovišće. Drugo mjesto zauzele su košarkašice ŠŠD PRVA iz I. OŠ Bjelovar i treće mjesto zauzela je ekipa domaćina ŠŠD Bilogorski vijenac.

Izvor informacija: OŠ Veliko Trojstvo
Sanja Vranješević

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.