Crosst.hr

Turnir u standardnim i latinsko-američkim plesovima u Virovitici

h8 virovitica 1

Dana 4.5.2013. u Virovitici u organizaciji PC ”Virovitica” održano je nacionalno prvenstvo, bodovni turnir u standardnim i latinsko-američkim plesovima, koji je poprimio međunarodni karakter.

Na natjecanju je nastupio 121 plesni par, iz 21 kluba i to iz Hrvatske, Mađarske i BiH.

SPK ”H-8” je nastupio sa 6 plesnih parova koji su postigli zapažen rezultat.

Ukupno su osvojili 2 medalje, od toga 1 srebrnu i 1 brončanu.

Među njima bilo je i 6 plesnih parova iz Sportskog plesnog kluba ”H-8” Bjelovar: David Ljevar-Vana Četković, Mario Ljevar-Klara Slivar, Petar Klinac-Erna Sočec, Ivan Novaković-Mateja Novaković, Tomislav Bracko-Anamarija Bracko te Kristijan Pavičić-Ivana Klimpak koji su postigli zapažen rezultat.

Do svoje prve medalje sa novom partnericom došao je pp Petar Klinac-Erna Sočec koji su u latinsko-američkim plesovima osvojili 2. mjesto i srebrnu medalju dok je Mario Ljevar-Klara Slivar osvojio 3. mjesto i brončanu medalju u istoj starosnoj kategoriji ”osnovci D2”.

David Ljevar-Vana Ćetković osvojili su u svojoj novoj višoj plesnoj kategoriji ”osnovci D3” 6.i 7. mjesto.

Tomislav Bracko-Anamarija Bracko osvojili su 7. mjesto u standardnim plesovima u kategoriji ”starija mladež D3”, Ivan Novaković-Mateja Novaković u kategoriji ”odrasli C” te Kristijan Pavičić-Ivana Klimpak u kategoriji ”odrasli B” osvojili su 7. i 8. mjesta.

Sljedeće natjecanje je u Bjelovaru u organizaciji SPK ”H-8” koje će se održati 25.5.2013. u dvorani novog srednjoškolskog centra u Bjelovaru.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.