24. veljače 2021

crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr

Tri medalje osvojio bjelovarski klub H-8

U subotu, 8. ožujka 2014., u Velikoj Gorici u organizaciji Hrvatskog športskog plesnog saveza i ŠPK ”Walzer” održano je plesno natjecanje u standardnim i latinsko-američkim plesovima. Nastupilo je 113 plesnih parova iz 23 kluba. Natjecanje je sudilo 7 sudaca iz Hrvatske.

Na natjecanju su sudjelovali i parovi ŠPK ”H-8” Bjelovar David Ljevar-Vana Četković, Peter Klinac-Erna Sočec, Kristijan Pavičić-Ivana Klimpaki, Ilija Končar-Vanja Hajduković.

U starosnoj konkurenciji ”osnovci” Petar Klinac-Erna Sočec u standardnim plesovima bili su 2. i osvojili su srebrnu medalju dok su u latinsko-američkim plesovima bili 5.

David i Vana bili su 4. u standardnim plesovima dok su u latinsko američkim plesovima bili 6.

Novi plesni par Ilija i Vanja bili su drugi u obje plesne discipline u kategoriji ”starija mladež” te osvojili dvije srebrne medalje.

Kristijan i Ivana u konkurenciji ”odrasli” od 8 plesnih parova bili su 6. u standardnim plesovima dok su u latinsko-američkim plesovima bili 7.

Sljedeće natjecanje je Prvenstvo Hrvatske u latinsko-američkim plesovima koje će se 22. ožujka 2014. u organizaciji Hrvatskog sportskog plesnog saveza održati u Križevcima.

Povezani članci

newsend_hgk