Crosst.hr

Teniski turnir u čast i spomen Saši Novaliću-Noki

2015 9 TENISKI 3

Protekli vikend u Zdencima održan je 1. Memorijalni teniski turnir „Saša Novalić“ organiziran u čast i spomen dugogodišnjem članu ovog teniskog kluba koji je prije šest mjeseci tragično poginuo.

Za ovaj klub Saša Novalić-Noki ostat će veliki prijatelj, veliki čovjek i legenda Grubišnog Polja, Velikih i Malih Zdenaca. Stoga će ovaj teniski turnir postati tradicija ovoga kraja.

Na turniru je sudjelovalo 8 parova, a igralo se sustavom eliminacije. Natjecali su se domaći tenisači i gosti iz Bjelovara i Daruvara.

Najboljima su na kraju turnira uručene i prigodne nagrade, a za sve sudionike i posjetitelje bilo je skuhano 70 porcija graha, besplatno piće i dobra zabava.

Tako su najbolji na turniru bili Tihomir Čuljak i Karlo Mađeruh. Drugo mjesto osvojili su Ratko Gazibara i Mario Čuljak,a treće Dragan Kotaran i Marko Orct.

Nakon turnira pokrenuta je inicijativa da se Teniski klub „Zdenka“ preimenuje u Teniski klub „Saša Novalić“.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.