Crosst.hr

Taekwondo klub FOX iz Bjelovara nastupio na međunarodnom turniru Jastreb open 2105.

2015 11 takewondo 3

Taekwondo klub FOX iz Bjelovara bio je jedini predstavnik Grada Bjelovara i Bjelovarsko-bilogorske županije

Bjelovarski taekwondo klub “FOX” natupio je na jednom od najvećih međunarodnih turnira, ako izuzmemo turnire iz G1 serije, u Europi. Nešto više od 1000 natjecatelja, 70 klubova iz 8 zemalja prisustvovalo je na turniru koji se održao u čast grandmastera Lee Kwangbae-a 9-DAN (70. rođendan). Čestitkama se pridružila i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović koja je sve�?ano otvorila natjecanje. Taekwondo klub FOX je bio jedini predstavnik Grada Bjelovara i Bjelovarsko-bilogorske županije na ovom velikom turniru.

FOX je najbolji sportski klub u gradu i opravdao je svoje ime, osvojivši još jedan vrhunski rezultat. 31 natjecatelj osvojio je 24 medalje, a bilo je ukupno 11 finala. Zlato su osvojili Lovro Mavrlja, Sara Gelen�?er, Diana Bizjak, Renee Kuleš i Patrick Dukanović. Malo manje sreće u svojim finalima imali su Silvija Jović , Filip Milošević, Andrea Pacadi, Damjan Radinić, Ena Šimunić, Petra Miškulin, Ela Dolenac, koji su osvojili srebrne medalje. Dok su bron�?ane medalje osvojili Mateo Knezić, Stefan Milošević, Emanuel Radić i Ivano Grigorov.

Specijalnim medaljama za hrabrost na svom prvom službenom turniru osvojili su Olja Raj�?ević, Paulina Kova�?ević, Angelo Toth, Ema Sekulić, Adrian Sablić, Lovro Gadanac, Leo Lusavec, Borna i Lana Bertić.

Foksići su svi imali atraktivne borbe i s visokim rezultatima pobjeđivali su svoje protivnike.

Tako je na kraju Taekwondo klub “FOX” osvojio ekipno drugo mjesto, iza broj�?ano nadmoćnog kluba domaćina koji je nastupio sa 70-ak boraca.

Lovro Mavrlja i Sara Gelen�?er proglašeni su za najbolje juniore turnira.

Čestitke svima na odli�?nim rezultatima.

Foksići se zahvaljuju roditeljima i prijateljima koji su ih glasno bodrili s tribina. Sretni su jer je atmosfera bila vrhunska!!!

Foto: Taekwondo klub “FOX”

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.