26. veljače 2021

crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr

Taekwondo klub FOX iz Bjelovara nastupio na međunarodnom turniru Jastreb open 2105.

Taekwondo klub FOX iz Bjelovara bio je jedini predstavnik Grada Bjelovara i Bjelovarsko-bilogorske županije

Bjelovarski taekwondo klub “FOX” natupio je na jednom od najvećih međunarodnih turnira, ako izuzmemo turnire iz G1 serije, u Europi. Nešto više od 1000 natjecatelja, 70 klubova iz 8 zemalja prisustvovalo je na turniru koji se održao u čast grandmastera Lee Kwangbae-a 9-DAN (70. rođendan). Čestitkama se pridružila i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović koja je sve�?ano otvorila natjecanje. Taekwondo klub FOX je bio jedini predstavnik Grada Bjelovara i Bjelovarsko-bilogorske županije na ovom velikom turniru.

FOX je najbolji sportski klub u gradu i opravdao je svoje ime, osvojivši još jedan vrhunski rezultat. 31 natjecatelj osvojio je 24 medalje, a bilo je ukupno 11 finala. Zlato su osvojili Lovro Mavrlja, Sara Gelen�?er, Diana Bizjak, Renee Kuleš i Patrick Dukanović. Malo manje sreće u svojim finalima imali su Silvija Jović , Filip Milošević, Andrea Pacadi, Damjan Radinić, Ena Šimunić, Petra Miškulin, Ela Dolenac, koji su osvojili srebrne medalje. Dok su bron�?ane medalje osvojili Mateo Knezić, Stefan Milošević, Emanuel Radić i Ivano Grigorov.

Specijalnim medaljama za hrabrost na svom prvom službenom turniru osvojili su Olja Raj�?ević, Paulina Kova�?ević, Angelo Toth, Ema Sekulić, Adrian Sablić, Lovro Gadanac, Leo Lusavec, Borna i Lana Bertić.

Foksići su svi imali atraktivne borbe i s visokim rezultatima pobjeđivali su svoje protivnike.

Tako je na kraju Taekwondo klub “FOX” osvojio ekipno drugo mjesto, iza broj�?ano nadmoćnog kluba domaćina koji je nastupio sa 70-ak boraca.

Lovro Mavrlja i Sara Gelen�?er proglašeni su za najbolje juniore turnira.

Čestitke svima na odli�?nim rezultatima.

Foksići se zahvaljuju roditeljima i prijateljima koji su ih glasno bodrili s tribina. Sretni su jer je atmosfera bila vrhunska!!!

Foto: Taekwondo klub “FOX”

Povezani članci

newsend_hgk