Crosst.hr

Superliga za žene (play off) – Bjelovarčanke treće

Iako se pobjednik prvog polufinalnog dvoboja play-offa već gotovo unaprijed znao, puna dvorana „Starog vatrogasnog doma“ očekivala je iznenađenje od svojih igračica. Ekipa Dr. Časla došla je u svom najjačem sastavu ne želeći si dozvoliti nikakvo iznenađenje jer su znali da su nasuprot njih kvalitetne igračice vrijedne svakog respekta.

U dvorani se napokon tražilo mjesto više za sjedenje, što će reći da je bila popunjena sa stotinjak navijača koji su glasno bodreći svoje prvotimke pokušali iz njih izvući maksimum snage i igre ne bi li se što uspješnije suprotstaviti prvakinjama Hrvatske.

Bjelovarske stolnotenisačice nisu uspjele, ali publika nije izašla iz dvorane razočarana i nezadovoljna nego je pljeskom pozdravila igračice oba tima na prikazanoj igri. Ne manje bitno, treba napomenuti da je u publici bio i bjelovarski gradonačelnik, gospodin Antun Korušec sa suprugom i svojim zamjenicama, Lidijom Novosel i Jasnom Višnjević, odajući tako priznanje i kolektivu STK Bjelovar, na čelu s predsjednikom Igorom Maleševićem i trenerom Dejanom Vukmanom. Gradonačelnik je pri tome izrazio zadovoljstvo viđenim i atmosferom prije, za vrijeme i nakon meča te obećao još bolju suradnju s klubom koji se unatoč nekim pokušajima destabiliziranja, nalazi na dobrom putu, ne samo oporavka, nego i ponovnog uzleta.

Nije ostala nezapažena ni vrlo dobra suradnja roditelja djece koja su uključena u pogon STK Bjelovar i predstavnika kluba, što je uostalom potvrđeno i domjenkom nakon meča i druženjem do kasnih večernjih sati.

Treba napomenuti da je u dvoboju prisustvovao i povjerenik Superlige, gospodin Franjo Capan, koji je izrazio zadovoljstvo viđenim i pohvalio organizaciju utakmice te navijanje i ponašanje publike tijekom meča. I na kraju, što reći? Bjelovarčanke nisu uspjele, ali su odigrale hrabro. Svaka čast.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.