01. ožujka 2021

crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr

SUPERLIGA ZA ŽENE – 15.KOLO

Sa teškog gostovanja u Puli Bjelovarčanke su se vratile sa nova dva boda i tako osigurale tri kola prije kraja prvenstva play of doigravanje za prvaka.

Tribine su bile ispunjene do posljednjeg mjesta, uz bučno navijanje domaćih navijača nastojeći isprovocirati gostujuće igračice. Bjelovarčanke nisu poklekle takvoj atmosferi, već naprotiv, na svaku provokaciju su uzvraćale maestralnim poenima, plijeneći uzdahe iz publike i ostajući mirne i koncentrirane do kraja meča. Takvim pristupom i ulaskom u susret dometi su mnogo veći ove ekipe nego trenutno četvrta pozicija, a posebno raduje činjenica da je forma u uzlaznoj putanji prije odlučujuće utakmice protiv Varaždina za treće mjesto.

Tapai Eva svojom mirnoćom i lakoćom odigravanja poena, vodila je svoju ekipu do nove pobjede, s dvije pojedinačne pobjede nad Jadreško i Janković i bodreći suigračice u kritičnim fazama susreta, djelujući kao ekipa koja je znala iskoristiti i najmanju pogrešku protivnica. Uz Tapai pojedinačne pobjede je upisala i Malobabić Ivana nad Janković i Pervan, jedino u prva dva seta s malim problemima dok nije opustila ruku, a nakon toga je postojala samo jedna igračica u areni. Orlić je poražena od prvog reketa Puljanki Pervan 0/3, dok je i par otišao na stranu domaćina 2/3.

Nakon ovog susreta slijedi stanka od dva tjedna do 08.ožujka kada Bjelovarčanke očekuje utakmica sezone protiv Varaždina, izravnog konkurenta za treće mjesto. Prije tog susreta Malobabić Ivanu i Orlić Lorenu očekuje i provjera na prvenstvu Hrvatske koje će se održati 01. i 02.ožujka 2014. u Zagrebu.

Povezani članci

newsend_hgk