27. veljače 2021

crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr

STK Rovišće na 31. kupu grada Rijeke

U subotu u ranim jutarnjim satima STK Rovišće krenuo je put Rijeke i to sa svoje dvije igračice, Antoniom Hodalić i Reom Ban te trenerom Marinkom Banom. U Rijeci se ovaj vikend održava 31. međunarodni KUP GRADA RIJEKE u stolnom tenisu, bodovni turnir uvršten je na rang listu HSTS-a, ali i na rang listu Alpe – Adria.

Iako u tmurno jutro, cure su otišle s osmijehom jer ih čeka dva dana mora, stolnog tenisa i puno sportskih prijatelja. Već prvi dan cure su krenule s natjecanjem u kategoriji najmlađe kadetkinje. Antonia, kao nositeljica treće grupe prolazi grupu s dvije pobjede. Rea je startala iz osme grupe kao druga, ali s tri pobjede, od kojih je jedna i nad nositeljicom te prolazi grupu kao prva.

Nakon grupa, Antonia igra meč s Majom Dodić iz Sv. Lovreča, a Rea protiv Veronike Herman iz Koprivnice, obje pobjedama rezultatom od 3:0 ulaze među osam najboljih na turniru, i to od 28 natjecatelja.

Nakon ulaska u osam, Rea za protivnicu dobiva Tenu Kovaček, iz Varaždina, inače osmu sa HSTS-ove rang liste koja ju porazom od 3:0 izbacuje iz natjecanje.

Antonia u meču za polufinale pobjeđuje Kiaru Vičić iz Crikvenice, a u samom polufinalu ju dočekuje Tena Kovaček, nažalost Tena nakon Ree i Antoniu izbacuje iz natjecanja, i to rezultatom od 3-2 što pokazuje da je bila prava borba.

Antonia na kraju dana staje na postolje i dobiva pehar za treće osvojeno mjesto što je njen prvi pehar na HSTS-ovom turniru. Sutra ih očekuje nastavak u starijoj kategoriji, mlađe kadetkinje.

Na turnir nije išla naša najbolja igračica Ivana Grgić koja je dobila poštedu nakon svih silnih osvojenih pehara. Zaslužila je odmor jer joj ni sama pobjeda osim ponosa ne bi donijela ništa bodova, a slobodan vikend znači puno prije zadnjih natjecanja u ovoj sezoni koja su joj bitnija.

Povezani članci

newsend_hgk