Crosst.hr

STK ROI s osvojenim peharima vratio se iz Rijeke

stk roi rijeka 2015

U subotu 25. travnja 2015. održan je 32. kup grada Rijeke, a za STK ROI su nastupale obje natjecateljice kluba te su se u Bjelovar vratile s osvojenim peharima u dvije kategorije.

Rea Ban nastupila je u kategoriji najmlađe kadetkinje, startala je kao 3. nositeljica te se s dvije pobjede kao prva iz grupe plasirala u daljnje natjecanje. U nastavku, u osmini finala Rea rezultatom 3:0 izbacuje Varaždinku Doroteu Hrman iz natjecanja, a nakon toga i Veroniku Salmu iz SV. Jakov Jadranovo rezultatom 3:2 te se plasirala u samo polufinale kupa. U polufinalnom meču dočekala ju je odlična mladostašica Hanna Lončarević od koje nažalost gubi rezultatom 3:1., a od Kupa grada Rijeke oprostila se osvojivši treće mjesto i zasluženi pehar.

Antonia Hodalić u Rijeci je nastupila u kategoriji mlađe kadetkinje i to kao 5. nositeljica turnira. Kao druga iz grupe, s dvije glatke pobijede rezultatom 3:0 te jednim porazom od Maje Perhat iz Jadranova 1:3 plasirala se u nastavak natjecanja. Nakon slobodnog kola rezultatom 3:1 pobijedila je Varaždinku Jelenu Mišak te si osigurala treće mjesto poput svoje klupske kolegice. U polufinalnom meču rezultatom 3:2 pobijedila je Bjelovarčanku Ingu Vargu te si osigurala drugo mjesto na Kupu, ali i važnije, ulazak u samo finale turnira. U finalu je dočekuje odlična Varaždinka Tena Kovaček i ona zaustavlja Antoniu u borbi za zlato. Tako se Antonia od Rijeke oprostila osvojivši drugo mjesto i zasluženi pehar.

Iza cura je odlična sportska subota, osim pehara za drugo i treće mjesto osigurale su si i lijepe bodove, svaka za svoju rang listu. Pehari su već na polici, a cure u treningu za nadolazeće prvenstvo Hrvatske mlađih kadetkinja koje se igra već idući vikend.

Marinko Ban

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.