Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

STK BJELOVAR 3 NA VRHU TABLICE

stk bjelovar III

U Bjelovaru je odigran prvi krug 2. hrvatske stolnoteniske lige (Slavonija-zapad) za seniorke, uz dvije ekipe Bjelovara ligu čine ekipe Daruvara, Čazme i Slatine.

Bjelovarčanke po uzrastu mlađe kadetkinje drugu godinu zaredom natječu se u kategoriji seniorki, gdje su odmah na startu natjecanja pokazale veliki napredak i ostalim ekipama dale do znanja da protiv njih neće lako doći do bodova.

Treća ekipa stolnoteniskog kluba Bjelovar u sastavu Malešević Inga, Varga Inga i Marčetić Anja na premijernom nastupu u novoj sezoni deklasirala je momčad Slatine 4/0 prepustivši im samo dva seta, ekipe protiv koje je u protekloj sezoni glatko izgubila i već na samom startu najavila odličnu sezonu.

Drugu utakmicu odigrale su protiv ekipe Daruvara i u dramatićnom meču gube sa 4/2, a u trećoj utakmici pobjeđuju drugu ekipu STK BJELOVARA rezultatom 4/2, što ih nakon prvog odigranog kruga svrstava na prvo mjesto tablice.
stk_bjelovar_II.jpg” style=”border: 0; float: left; margin: 10px 10px 10px 0;” alt=”Bjelovar info medij” width=”350″ height=”301″/>
Drugu ekipu stolnoteniskog kluba Bjelovar čine DOLENEC MATEA, ROMEK LEA I KALABEK KAROLINA poražene su od ekipe Daruvara 4/1 u vrlo neizvjesnoj utakmici u kojoj je isti rezultat mogao prevagnuti i na suprotnu stranu, jer se većina susreta odlučivala u pet setova i poraz u domaćem derbiju od treće ekipe rezultatom 4/1.

LJESTVICA – 3. KOLO
POREDAK
1. STK BJELOVAR 3 5
2. STK DARUVAR 5
3. STK ČAZMA 4
4. STK BJELOVAR 2 2
5. STK SLATINA 2

Pročitajte još