Crosst.hr

ŠPK H8 – brončana medalja za Ivanu i Kristijana

h8 koprivnica 2013 1

U subotu 23.11.2013. u Koprivnici u organizaciji Hrvatskog športskog plesnog saveza i domaćina ŠPK ”Koprivnica” održan je bodovni turnir s međunarodnim sadržajem, natjecanje u standardnim i latinsko američkim plesovima za ”Trofej grada Koprivnice”. Nastupila su 133 plesna para iz Hrvatske, Mađarske, Slovenije i Bosne i Hercegovine iz 36 klubova, a sudilo je 7 sudaca iz Hrvatske.

Natjecanje je održano pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice, a samo natjecanje prigodnim riječima otvorila je gradonačelnica Vesna Želježnjak.

Pobjednici natjecanja su, i to dvostruki, plesni par Alen Lesjak-Emina Mušanović iz ŠPK ”Varaždin”, koji su u obje plesne discipline, u standardnim i latinsko-američkim plesovima bili prvi i tako osvojili i dvostruki ”Trofej grada Koprivnice”. Osim zlatnih medalja, pokala, pobjednici su dobili i vikend ljetovanje od strane sponzora ”PINE BEACH” iz Pakoštana.

Na natjecanju su sudjelovali i parovi ŠPK ”H-8” Bjelovar Petar Klinac-Erna Sočec, David Ljevar-Vana Četković, Ivan Novaković-Mateja Novaković te Kristijan Pavičić i Ivana Klimpak.

Svi parovi postigli su zapažen rezultat. Osvojili su ukupno 3. mjesto i brončanu medalju.

U kategoriji ”osnovci D3” plesni par David i Vana osvojili su 2. mjesto i srebrenu medalju u standardnim plesovima dok su u latinsko-američkim plesovima osvojili 3. mjesto i brončanu medalju.

Petar i Erna u standardnim plesovima osvojili su 4. mjesto dok su u latinsko-američkim plesovima bili 5.

Kristijan i Ivana u latinsko-američkim plesovima osvojili su 5. mjesto dok su u standardnim plesovima bili 3. i osvojili su brončanu medalju. Ivan i Mateja u velikoj konkurenciji osvojili su zapažen rezultat.

Sljedeće natjecanje je u Varaždinu 30.11.2013.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.