Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

Školska ekipa šahista IV. osnovne škole osvojila drugo mjesto na županijskom natjecanju u šahu

sah IV OS 2014 1

Kad spojite knjižnicu kao mjesto igre, susreta i šaha, dobijete jaku ekipu šahista koji zablistaju na županijskom natjecanju i približe se dugogodišnjim prvacima, učenicima iz OŠ Rovišće.

Školska ekipa šahista (kapetan Jakov Markovinović, 1. član Leonardo Selak, 2. član Sven Špajgl, 3. član Đulijano Đurđević i rezerva Jerko Božinović) osvojila je 2. mjesto na županijskom natjecanju BBŽ-e u šahu, koje se održalo u OŠ Rovišće u srijedu, 17. prosinca 2014.godine.

Šahovsku ekipu je predvodila školska knjižničarka Dejana Kurtović, dipl. prof. i knjižničarka, koja je time postala i službeno prva ženska voditeljica školske šahovske ekipe.

No, ništa ne bi bilo bez tih divnih dječaka, malih zraka sunca koji su učinili našu IV. osnovnu školu i ravnatelja još ponosnijim na svoje učenike.

Ravnatelj je zaslužio pehar i diplomu, a sebi su uzeli medalje i zahvalnice.

Veseli i sretni otišli su svojim kućama, srca punih uspomena.

Sve je bilo odlično te stoga zahvaljuju domaćinu Vladi Karagiću, koji je velikodušno približio svijet profesionalnog šaha. Njegove obje ekipe, i dječaka i djevojčica, obranile su svoj naslov prvaka naše županije u šahu.

Pročitajte još