Crosst.hr

Škola trčanja RUNNING AGE – VOLIM TRČANJE

ŠKOLA TRČANJA BJELOVAR
ŠKOLA ZDRAVOG MRŠAVLJENJA
ŠKOLA NORDIJSKOG HODANJA

Naša je želja okupiti osobe koje se ne bave rekreacijom i niti jednom tjelesnom aktivnošću, a imaju volje i želje možda po prvi puta krenuti u sportske vode i time pridonijeti svome zdravlju i preventivno djelovati na sve izazove modernog načina življenja i time obogatiti vlastitu svakodnevnicu.

Također imamo za cilj u nekoliko mjeseci napraviti rekreativne trkače, osobe kojima će tjelesna aktivnost postati dio života. Želimo da se dobro družite, otkrijete nove dimenzije Vašeg tijela kroz užitak trčanja i kretanja.

Udruga NEW AGE promotor je svih aktivnosti vezanih za sve vidove tjelesnog i duhovnog izražavanja. Kao takva, uz vježbanje pilatesa, yoge, korektivne gimnastike te vježbanja za osobe treće životne dobi želi pokrenuti i pružiti stručnu pomoć osobama koje se žele baviti rekreativnim trčanjem, nordijskim hodanjem i dobivati edukacije iz zdrave prehrane i mršavljenja uz savjete liječnika.

UPIS U ŠKOLU

Uvjeti za upis u školu trčanja:
– punoljetnost
– liječnička potvrda da se smijete baviti rekreativnim trčanjem (izdaje Vaš liječnik opće prakse).

Visina, težina, spol, vjera, stranačka pripadnost i nisu bitni – BITNA JE SAMO VOLJA.

Kontakt

Igor Rogović – diplomirani kineziolog, 15-godišnje iskustvo bavljenja atletikom

Mobitel 098 710 466

Kako se upisati: dovoljno je kontaktirati Igora ili doći na Borik svaki dan u 17 sati.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.