Crosst.hr

Sedam medalja za H-8

h8 sisak 2014 1

U subotu, 26. travnja 2014. u Sisku u organizaciji Hrvatskog športskog plesnog saveza i ŠPK ”TOP STEP” Sisak održano je plesno natjecanje u standardnim i latino-američkim plesovima. Natjecalo se 99 plesnih parova iz 20 klubova. Sudilo je 7 sudaca iz Hrvatske.

Na natjecanju je sudjelovao i ŠPK ”H-8” sa 7 parova i osvojili su 7 medalja.

Među najboljima bili su Mateo Krcić-Adriana Mušanović u kategoriji ”odrasli B” koji su u konkurenciji od 8 parova osvojili 2.mjesta i srebrne medalje u obje plesne discipline.

Do trećih mjesta i brončanih medalja došli su:Mario Pajić-Nikolina Bistrović u disciplini latino-američkih plesova u kategoriji ”odrasli C”, Edo Tomašek-Marta Černi u disciplini standardnih plesova u kategoriji ”starija mladež C”.

U kategoriji ”starija mladež D1” Ilija Končar-Vanja Hajduković u obje plesne discipline osvojili su prva mjesta i zlatne medalje.

Jurica Pajić-Lana Miketek u standardnim plesovima u konkurenciji 12 parova osvojili su u finalu odlično četvrto mjesto u kategoriji ”mladež C”.

Do zlatne medalje i prvog mjesta došao je plesni par David Ljevar-Vana Četković u latino-američkim plesovima u kategoriji ”osnovci D3”.

Kristijan Pavičić-Ivana Klimpak ulaskom u finale u standardnim plesovima osvojili su 6. mjesto u kategoriji ”odrasli B”.

Sljedeće natjecanje održava se u Bjelovaru 10. svibnja (subota) 2014. u organizaciji ŠPK ”H-8” Bjelovar u Športsko-sportskoj dvorani.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.