Crosst.hr

RUKOMETAŠI IV. OŠ BJELOVAR ZLATNI NA ŽUPANIJSKOM

2016 03 djeca 1

U Gradskoj dvorani u Bjelovaru, 2.3.2016. (srijeda), održana je Županijska završnica u rukometu za dječake osnovnih škola. Sudjelovalo je šest škola koje su izborile plasman na međuopćinskim natjecanjima. Nakon ždrijeba škole su raspoređene u dvije skupine.

U I. skupini su bile: OŠ Garešnica, II. OŠ Bjelovar i OŠ Ivana Nepomuka Jemeršića Grubišno Polje, a u II. skupini OŠ Čazma, OŠ Vladimir Nazor Daruvar i IV. OŠ Bjelovar.

Pobjednička ekipa igrala je u sastavu: (stoje slijeva na desno) Filip Beljan, Petar Oslovar, Marin Šelović, Ivan Zadro, Luka Bosanac, Martin Trnski, Goran Vranić, (donji red) Mike Leon Barberić, Luka Sabolović, Marko Jug, Jakov Saraja, Mateo Knezić i Ivor Rakačić. Voditeljica je učiteljica Romana Skender. Učenici IV. OŠ Bjelovar izborili su nastup na Državnoj poluzavršnici skupine CENTAR,a koja će se održati 31.3.2016. (četvrtak) u OŠ Garešnica.

Rezultati IV. OŠ Bjelovar u skupini: IV. OŠ Bjelovar – OŠ V. Nazor Daruvar (20:12), IV. OŠ Bjelovar – OŠ Čazma (18:8);

Utakmica za treće mjesto: OŠ Vladimir Nazor Daruvar – II. OŠ Bjelovar (11:8);

Utakmica za prvo mjesto: IV. OŠ Bjelovar – OŠ Garešnica (16:14);

Poredak: 1. IV. OŠ Bjelovar 2. OŠ Garešnica 3. OŠ Vladimir Nazor Daruvar 4. II. OŠ Bjelovar 5. OŠ Čazma i OŠ I. N. Jemeršića Grubišno Polje

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.