Crosst.hr

Robert Jolić apsolutni pobjednik „WAR OF ANGELS“ prestigue CUP-a u Mađarskoj

2016 10 robertjolic 2

Robert Jolić član Sportskog kluba „Titan gym“ Bjelovar, aktualni apsolutni juniorski prvak Hrvatske u men’s phisiqueu te državni reprezentativac, ovog je vikenda 08. listopada u mađarskom gradu Szerecz osvojio izvaredno mjesto apsolutnog pobjednika

Robert Jolić član Sportskog kluba „Titan gym“ Bjelovar, aktualni apsolutni juniorski prvak Hrvatske u men’s phisiqueu te državni reprezentativac, ovog je vikenda 08. listopada u mađarskom gradu Szerecz osvojio izvaredno mjesto apsolutnog pobjednika u men’s phisiqueu u seniorskoj konkurenciji, kao i prvo mjesto u svojoj seniorskoj kategoriji preko 178 cm i 2. mjesto u juniorskoj kategoriji.

Nakon uspješne proljetne sezone i osvojene titule prvaka svoje kategorije i apsolutne kategorije u juniorskoj konkurenciji te titule viceprvaka u seniorskoj kategoriji men’s phisiquea na Prvenstvu Hrvatske 2016 i nastupa na Prvensku Europe 2016, bjelovarski natjecatelj u fitness disciplini men’s phisique Robert Jolić izvaredno je započeo jesensku sezonu s izlaskom na prvo natjecanje ove sezone „War of angels“ – prestigue cup i odmah osvojivši maksimalno što je mogao na ovom internacionalnom natjecanju. U jako dobroj seniorskoj konkurenciji uspio je gotovo jednoglasno osvojiti prvo mjesto u svojoj kategoriji i ujedno mjesto apsolutnog pobjednika tj. bio je ukupno najbolji od 3 prvaka kategorija men’s phisiquea na ovom natjecanju.

Kao trener, organizator odlaska na ovo natjecanje i sudac na natjecanju s njim je na „War of angels“ – prestigue cup-u sudjelovao i Boris Presečki, predsjednik i glavni trener SK „Titan gym“ Bjelovar te aktualni trener hrvatske reprezentacije u bodybuildingu i fitnessu Republike Hrvatske.

U daljnjem planu za ovu uspješno započetu sezonu je nastup u sklopu hrvatske fitness reprezentacije na Prvenstvu svijete u fitnessu za seniore 11. do 14. studenog 2016 u Bialystoku, Poljska te isključivo zavisno od financijskih prilika i na Prvenstvu svijeta za juniore i veterane u Santa Domingu, Dominikanska Republika 09.-12. prosinac 2016, budući da većinu troškova nastupa na svim internacionalnim natjecanjima u bodybuildingu i fitnessu snose u Hrvatskoj isključivo sami natjecatelji i njihovi matični klubovi.

Kako je 2016. poslijednja juniorska godina ovog izvarednog hrvatskog juniora, za očekivati je da bi na Prvenstvu svijeta osobito u juniorskoj konkurenciji mogao osvojiti značajan rezultat za Republiku Hrvatsku, ali o tome će ovaj put očito odlučiti jedino „financijske prilike“ budući da se Prvenstvo svijeta održava u dalekoj Dominikanskoj Republici i troškovi odlaska na ovo natjecanje su za ovdašnje prilike dosta visoki! Na „War of Angels“ internacionalnom kupu u Mađarskoj nastupio je i junior Mario Alagić, također član SK „Titan gym“ Bjelovar, aktualni seniorski prvak Hrvatske do 90 kg i zauzeo je 4. mjestou juniorskoj konkurenciji i 3. mjesto u seniorskoj konkurenciji u kategoriji do 95 kg.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.