Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

RK Super radio Čazma krenuo s natjecanjem u međužupanijskoj ligi

rk super radio 1

Nakon nešto više od godinu dana od osnivanja kluba i odličnog rada s mlađim kategorijama, RK Super radio Čazma, od ove sezone sa seniorskom momčadi krenuo je s natjecanjem u međužupanijskoj ligi.

Razvoj rukometa u Čazmi bila je jedna od misli vodilja vodstva rukometnog kluba kada je krajem siječnja prošle godine osnovan klub. Kako u cijeloj regiji samo Čazma nije imala rukometni klub, na početku je bilo važno napraviti temelj na kojem će se graditi momčad za budućnost i stvoriti rukometnu atmosferu u gradu. Osnovni cilj u ovoj ligi je biti u samom vrhu i za godinu dvije ići rang više, a ono na čemu inzistira predsjednik kluba, Dražen Kocijan Kocka, je da se mlade igrače iz Čazme što više uključuje u igru s već iskusnijim igračima koji su dovedeni u klub.

U klubu ne žele ono što rade u drugim klubovima, da treneri forsiraju igrače koji su im broj jedan, a da mlade igrače drže na klupi. Mladi igrači su budućnost ovog kluba i na njima će se temeljiti ekipa za sljedećih nekoliko godina koja će, vjeruju u klubu, sigurno igrati važniju ulogu u rukometu u našoj županiji pa i šire.

Pročitajte još