Crosst.hr

Rektorovim nagradama, zlatnim, srebrenim, brončanim medaljama foksići uspješno završili 2016.

2017 1 sport2017 7

Na kraju godine kad se podvuče crta, Foksići su zadužili grad i županiju svojim nastupima i rezultatima.

Rektorovim nagradama, zlatnim, srebrenim i brončanim medaljama bjelovarski foksići uspješno završili 2016. godinu

Dvoje Foksića dobili su priznanja za svoji rad u 2016.godini. Na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu koji je slavio 57 godina djelovanja, 21.12.2016. dodijeljene su Rektorove nagrade koje su primili dvoje članova Taekwondo kluba Fox. Andrea Pacadi dobila je posebnu Rektorovu nagradu za osvojenu zlatnu medalju na Europskim Sveučilišnim Igrama koje su su održale 2016. godine u Rijeci, zahvalnicu Rektora dobio je i Feđa Medak kao trener Zagrebačkog Sveučilišta koje je proglašeno za najbolje sveučilište u Europi!

Na kraju godine kad se podvuče crta, Foksići su zadužili grad i županiju svojim nastupima i rezultatima.

Sara Rajčević sa osvojenom brončanom i zlatnom medaljom sa Svjetskog prvenstva gluhih te srebrnom medaljom sa mlađe seniorskog prvenstva Hrvatske i brončanom medaljom sa Pariz Open-a!

Andrea Pacadi titulom europske prvakinje na Europskim Sveučilišnim Igrama, zlatnom medaljom na mlađe-seniorskom prvenstvu države, seniorska je viceprvakinja države te brončanim medaljama sa Slovenia Open-a, Austrian Open-a i Pariz Open-a te je sezonu završila u top 50 boraca Svijeta.

Petra Miskulin koja ima osvojeno peto mjesto na Europskom prvenstvu za kadete, prvakinja je države te osvojila zlatne medalje na Luxemburg Open-u i Galeb Belgrade Trophy Serbia Open-u kao i brončanu medalju na Croatia Open-u.

Marko Erjavac drugi puta postao hrvatski reprezentativac te nastupio na svojem drugom prvenstvu Europe, osvojio zlatne medalje na Luxemburg Open-u i Croatia Open-u te broncu na Austrian Open-u i Galeb Belgrade Trophy Serbia Open-u.

Kevin Češljar osvojio brončanu medalju na državnom natjecanju, zlatnu medalju na Luxemburg Open-u i srebro na Croatia Open-u.
Tesa Rajčević viceprvakinja je države te osvojila zlatnu medalju na Luxemburg Open-u.

Treneri Sanela Tolić Medak kao trenerica tehničke reprezentacije gluhih vodila je dvije sportašice do povijesnih brončanih medalja na svjetskom prvenstvu i kao izbornik reprezentacije u ekipnom plasmanu s dva zlata i dvije bronce dovela Hrvatsku reprezentaciju do titule najbolje ženske taekwondo ekipe na Svijetu.

Trener Feđa Medak vodio je Zagrebačko Sveučilište na Europskim Sveučilišnim Igrama koje je bile najbolje u Europi. Vodio je natjecateljski tim na Svjetskom prvenstvu gluhih te su osvojile ekipno prvo mjesto u svijetu, kao niz gore navedenih sportaša koje su remek djelo uspješnih trenera Fox-a.

Taekwondo klub “FOX” – Bjelovar

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.