Crosst.hr

Rekordi i pobjede Martine Crkvenac, plivačice s invaliditetom

martina crkvenac veljaca 2013

Martina Crkvenac, trinaestgodišnjakinja iz Male Trnovitice sudjelovala je na Regionalnom prvenstvu Hrvatske u plivanju za osobe s invaliditetom u Zagrebu u subotu 2.2.2013. godine i osvojila prva mjesta u disciplinama na 100 m leđno, prsno i mješovito.

Napravila je svoje osobne rekorde. Prvi put je plivala mješovito i prvi put za svoj Plivački klub Daruvar. Martina je dobitnica priznanja za uspjeąne mlade nade sportaša s invaliditetom u RH za 2012. Svečanost hrvatskog paraolimpijskog sporta i proglašenje najuspješnijih sportaša održat će se 7.2.2013. godine (četvrtak) u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma u 18 h. Još čekamo dodijelu za najsportaša s invaliditetom u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.