Crosst.hr

Prvo ekipno mjesto na sportskim susretima u Koprivnici

ptsp koprivnica natjecanje 2013 1

Udruga hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a grada Bjelovara osvojila je odlične rezultate: Prvo mjesto u pikadu, 1. mjesto u beli, 1. mjesto u streljani i 2. mjesto u visećoj kuglani.

U Koprivnici su 9.11.2013.g. povodom Dana grada Koprivnice, a u organizaciji Udruge branitelja liječenih od PTSP-a Koprivničko-križevačke županije „SVETI NIKOLA“ održani sportski susrete pod nazivom „BRANITELJI SVOME GRADU“. Na športskim susretima sudjelovala je i Udruga hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a grada Bjelovara.

Susreti su održani u mjestu Gola gdje Udruga ima objekat za Terapijsko-rekreacijski centar na jezeru Trnavica 2. Natjecanje je provedeno u sljedećim disciplinama – šah, pikado, bela, viseća kuglana i streljana.

Udruga hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a grada Bjelovara osvojila je odlične rezultate – 1. mjesto u pikadu, 1. mjesto u beli, 1. mjesto u streljani i 2. mjesto u visećoj kuglani.

Tako je ekipa PTSP-a grada Bjelovara zauzela i ekipno prvo mjesto. Na izuzetno dobrim rezultatima našoj ekipi čestitali su zamjenici gradonačelnika Koprivnice Melita Samoborec i Mišel Jakšić, izaslanik ministra Predraga Matića i saborski zastupnik dr.med. Stjepan Milinković. Zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec uručila je i pehare.

Gosti su u svom obraćanju istaknuli da je ekipa PTSP-a Bjelovar na najbolji mogući način predstavila svoj rad, trud i zalaganje na športskom dijelu, a najbolje je od svega što je ekipa PTSP-a Bjelovar predstavila svoj grad Bjelovar, odnosno sredinu iz koje dolazi u najboljem svjetlu kroz šport i dokazala da je nadasve složna, uigrana i disciplinirana ekipa, što potvrđuju i rezultati.

U svom obraćanju, predsjednik udruge Željko Nesek zahvalio se domaćinu i gostima na dobroj organizaciji i srdačnom prijemu te im prenio pozdrave iz Bjelovara i Bjelovarsko-bilogorske županije.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.