Crosst.hr

Pripreme za EP u Portugalu

Dok se većina članova taekwondo kluba FOX zasluženo odmara i uživa na ljetnim praznicima Luka Horvat trenira kao da su mu zadnji dani u taekwondo karijeri.

Svakoga dana odrađuje dva treninga u trajanju od dva do tri sata, pazeći pri tome na prehranu, dodatke prehrani, odlazi na spavanje u idealno vrijeme, a odrekao se i ljetnih provoda, bazena, izlazaka te mora i maturalnog putovanja.

Ovih dana u “foxovom brlogu” pridružio mu se i slovenski reprezentativac Lucijan Kobal koji se također priprema za EP. Nakon kvalitetnih zajedničkih treninga i sparing borbi Luka je ovog vikenda odradio i četiri treninga u Zagrebu u sastavu hrvatske juniorske reprezentacije pod vodstvom trenera Lidije Katalinić Špoljarić i Hrvoja Bregeša.

Trener Bregeš pozitivno se izrazio o spremnosti Luke te ga pohvalio za motiviranost i predanost na treninzima reprezentacije.

Luka se ovim putem zahvaljujse svojim klupskim kolegama koji i tijekom ljeta odvajaju svoje slobodno vrijeme te mu pomažu u pripremama. Hvala Sari Rajčević, Bruni Lovraku i Lani Šarić.

Ostalim natjecateljima FOX-a pripreme počinju ovih dana, a otići će 5. kolovoza i na visinske pripreme na mariborsko Pohorje u trajanju od tjedan dana. Nakon toga članovi će s pripremama nastaviti u Bjelovaru pod paskom svojih trenera Feđe Medaka i Sanele Tolić, dok će Luka Horvat u sastavu hrvatske reprezentacije nastaviti pripreme prvo u Vrnjačkoj Banji, a potom i u Skradinu.

Na slici: stoje: Luka Horvat, Lucijan Kobal, Bruno Lovrak.
Kleče: Sara Rajčević i Lana Šarić.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.