Crosst.hr

Plesno natjecanje u Koprivnici Bjelovarčanima donijelo zlato i broncu

2016 04 ples 3

Marko i Sara Josipović zlatni, Petar Klinac i Erna Sočec brončani

U subotu, 8. svibnja u dvorani Srednje škole u Koprivnici održano je plesno natjecanje za peti Trofej grada Koprivnice u standardnim i latinsko-američkim plesovima koje je s pozdravnim riječima otvorio zamjenik gradonačelnice Mišel Jakšić. Natjecanje je održano pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice.
Na natjecanju je nastupilo 73 plesna para u standardnim i latinsko-američkim plesovima iz Hrvatske, BiH i Mađarske. Plesni parovi dolaze iz 15 klubova, a sudilo je 7 sudaca.
Dvostruki pobjednik i nositelj ”Trofeja Grada Koprivnice” je plesni par iz ŠPK ”Varaždin” iz Varaždina Vedran Sraga-AnjaTopolovec koji su pobijedili u obje plesne discipline, u standardnim i u latinsko-američkim plesovima.

ŠPK ”H-8” nastupio je s 2 plesna para, Petar Klinac-Erna Sočec su u svojoj kategoriji ”mlađa mladež C” osvojili u obje discipline 3.mjesta i brončane medalje, dok je Marko Josipović-Sara Josipović u obje discipline ”mladež D2” osvojili prva mjesta i zlatne medalje.
Uz natjecatelje u revijalnom dijelu nastupile su i koprivničke mažoretkinje.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.