Crosst.hr

Plesni par Ivan Novaković i Mateja Novaković u Vrbovcu osvojili šesto i sedmo mjesto

h8 vrbovec 1

U subotu, 21. rujna 2013. u Vrbovcu u organizaciji Hrvatskog sportskog saveza i domaćina SPK „Bolero“ održano je nacionalno prvenstvo s međunarodnim karakterom, natjecanje u standardnim i latinsko-američkim plesovima.

Nastupilo je 80 plesnih parova iz dvije države, Hrvatske i Mađarske. Za najbolje odlučivalo je 7 sudaca iz Hrvatske.

SPK H8 iz Bjelovara predstavljao je plesni par Ivan Novaković-Mateja Novaković koji su osvojili 7. mjesto u standardnim plesovima i 6. mjesto u latinsko-američkim plesovima u kategoriji „odrasli C.“
h8_vrbovec_2.jpg” style=”border: 0; float: left; margin: 10px 10px 10px 0;” alt=”Bjelovar info medij” width=”350″ height=”414″/>
Sljedeće natjecanje održat će se u Varaždinu.

SPK H8 poziva sve osnovce i odrasle da svoje slobodno vrijeme provedu u ritmu glazbe i plesa. Sve dodatne informacije mogu dobiti na broj mobitela: 098/ 290-718.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.