Crosst.hr

Petrinjci pobjednici II. turnira SPOREK u visećoj kuglani

viseca kuglana sporek 2013 1

Na netom održanom turniru u visećoj kuglani u nedjelju 26. svibnja u Bjelovaru u sklopu Sajma sporta i rekreacije SPOREK nastupilo je šest ekipa iz središnje Hrvatske. Organizatori turnira bili su Bjelovarski sajam d.o.o. i udruga Hrvatski ratni veterani.

Bio je to drugi turnir koji je nastavak tradicije od prošle godine kada su Hrvatski ratni veterani izrazili spremnost javnost upoznati s ovim vidom rekreacije namijenjene svim uzrastima, uključivo od vrtića do treće životne dobi.

Ekipa udruge HVIDR-a Petrinja osvojila je prvo mjesto sa ostvarenih 170 bodova, druga je bila ekipa Petrus također iz Petrinje sa 165 bodova, a treće mjesto osvojila je ekipa udruge Tjelesnih invalida Bjelovar sa 159 bodova. Četvrto mjesto pripalo je ekipi Grupe Coner HRV Bjelovar sa 147 bodova, peto mjesto zauzela je ekipa Milak bus sa 120 bodova, a posljednje mjesto pripalo je ekipi Kluba sportsko rekreacijskih aktivnosti HRV Veliko Korenovo sa 119 bodova.

III. SPOREK u organizaciji Bjelovarskog sajma bio je prava prilika za sportske udruge da predstave svoj rad i mogućnosti i u tome smislu otvorene su za sada neiskorištene mogućnosti. Po mišljenju članova Hrvatskih ratnih veterana to je prilika da se u budućnosti takmičenja presele na trgove grada Bjelovara i da se klubovi u tjedan dana predstave građanima i mladima, a da na sajmu održe završne i demonstrativne predstave.

/tekst i foto: N. Šantalab/

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.