Crosst.hr

Petar Klinac i Erna Sočec do zlata u Varaždinu

klinac socec varazdin 2013 1

U subotu, 5. listopada 2013. u Varaždinu u organizaciji domaćina SPK ”Takt” održano je bodovno natjecanje u standardnim i latinsko-američkim plesovima s međunarodnim sadržajem. Nastupilo je 130 plesnih sportskih parova iz Hrvatske i Mađarske. Natjecanje je sudilo 8 sudaca iz Hrvatske.

Na natjecanju je sudjelovao i jedan par iz SPK ”H-8” Bjelovar koji je postigao odličan rezultat. Petar Klinac i Erna Sočec osvojili su dvije medalje u kategoriji ”osnovci D2”. U latinsko-američkim plesovima Petar i Erna osvojili su 1. mjesto i zlatnu medalju, dok su u standardnim plesovima osvojili 3. mjesto i brončanu medalju.

Sljedeće natjecanje je u Koprivnici 23.11.2013., dok se državno prvenstvo u kombinaciji 10 sportskih plesova održava 19.10.2013. u Samoboru.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.