Crosst.hr

Petar i Erna u standardnim plesovima osvojili zlato

2015 h 8 1

U subotu, 25. travnja u Križevcima održano je natjecanje u standardnim i latinsko-američkim plesovima na kojem je nastupilo 88 plesnih parova iz 24 kluba, Hrvatske i Mađarske. Natjecanje je sudilo šest sudaca iz Hrvatske.

U toj konkurenciji sudjelovao je i ŠPK ”H-8” s 2 para i to :David Ljevar-Leona Lončarević, ”osnovci C”, u standardnim plesovima osvojili su četvrto mjesto dok su u latinsko-američkim plesovima osvojili 3. mjesto i brončanu medalju.

Petar Klinac i Erna Sočec u kategoriji ”mlađa mladež D3” u standardnim plesovima osvojili su prvo mjesto i zlatnu medalju dok su latinsko-američkim plesovima osvojili četvrto mjesto.

Sljedeće natjecanje će se održati 9. svibnja u Bjelovaru u Školsko-sportskoj dvorani u organizaciji Športskog plesnog kluba ”H-8” Bjelovar.
Plesno natjecanje održava se pod pokroviteljstvom Grada Bjelovara za ”Trofej grada Bjelovara”.
Natjecanje kreće u 13 sati, a finale u 19,00 sati.
Dođite i uživajte u plesnim taktovima najboljih parova iz Hrvatske.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.