Crosst.hr

Petar i Erna do dvije medalje

petar erna varazdin 2013

U subotu, 30. studenog 2013. u Varaždinu u organizaciji Hrvatskog športskog plesnog saveza i domaćina ŠPK ”Varaždin” održan je bodovni turnir s međunarodnim sadržajem, natjecanje u standardnim i latinsko-američkim plesovima. Nastupilo je 115 plesnih parova iz Hrvatske, Mađarske i Slovenije iz 32 kluba, a sudilo je 7 sudaca iz Hrvatske. Natjecanje je održano pod pokroviteljstvom Grada Varaždina.

Na natjecanju su sudjelovali i parovi ŠPK ”H-8” Bjelovar Petar Klinac-Erna Sočec, David Ljevar-Vana Četković i Kristijan Pavičić-Ivana Klimpak.

Svi parovi postigli su zapažene rezultate.

Među najboljima iz Bjelovara ovog puta u kategoriji ”osnovci D2” bili su Petar i Erna koji su u obje plesne discipline osvojili treća mjesta i brončane medalje u konkurenciji četiri plesna para u standardnim plesovima i u konkurenciji od pet plesnih parova u latinsko-američkim plesovima.

U kategoriji ”osnovci D3” plesni par David-Vana osvojili su u obje plesne discipline četvrta mjesta.

Kristijan i Ivana u latinsko-američkim plesovima osvojili su osmo mjesto dok su u standardnim plesovima bili peti.

Sljedeće natjecanje je poslije Nove godine. Svi zainteresirani za sportski i društveni ples mogu se informirati na br. mob. 098 290 -718.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.