Crosst.hr

Održano Kadetsko prvenstvo Hrvatske u taekwondou pod pokroviteljstvom Grada Bjelovara i BBŽ

taekwondo natjecanje 2014 1

U organizaciji Hrvatskog taekwondo saveza u subotu je održano Državno prvenstvo za kadete u taekwondou, a domaćin prvenstva bio je Taekwondo kluba Fox iz Bjelovara.

Prvenstvo je neka vrsta rođendanskog poklona bjelovarskom klubu Fox koji je osnovan prije deset godina upravo na današnji dan. Na godišnjici im je čestitao Antun Korušec, bjelovarski gradonačelnik koji je svečano otvorio natjecanje poželjevši svim gostima i domaćim natjecateljima ugodan boravak.

– Zahvaljujem se Taekwondo savezu što je ovo natjecanje darovao Bjelovaru. Svi ste mladi i odabrali ste pravi put: kroz sport se postaje prava ličnost. U sportu se učimo gubiti, učimo se pobjeđivati i veseliti se. Samo tako možemo postati kompletna ličnost. Svaki poraz je samo jedan novi korak učenja prema boljem – rekao je Antun Korušec na otvorenju Kadetskog prvenstva Hrvatske u Taekwondou.

Natjecanje je počelo eliminacijskim borbama i trajalo sve do večeri. Ovo su natjecanje pomogli brojni sponzori i donatori koji su djeci osigurali hranu i piće tijekom natjecanja. Pokrovitelji natjecanja bili su Grad Bjelovar i Bjelovarsko bilogorska županija.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.