Crosst.hr

Održano 2. kolo Županijske lige u daljinskom jahanju Bjelovarsko-bilogorske županije

2015 6 jahanje sokol 1

Domaćin bio KK Sokol Podgorci. Isključeno više od polovine natjecatelja.

Po sparnom i sunčanom vremenu u nedjelju je u Podgorcima održana utakmica u daljinskom jahanju Županijske lige Konjičkog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije. Na lijepim ribnjacima obitelji Vohralik Konjički klub ”Sokol” Podgorci organizirao je 2. kolo utrke u daljinskom jahanju, a prijavilo se devet natjecatelja od kojih samo jedan natjecatelj nije jahao u konkurenciji jer nije imao potrebnu jahačku dozvolu ili licencu.

Brzina najbrže juniorke koja je prva došla na cilj bila je prosječno 11:10 km/h. U kategoriji juniora nastupilo je troje jahača, a najbrža je bila Mateja Vohralik na kobili Gara iz domaćeg kluba ”Sokol” Podgorci.

Drugi je bio Kristijan Dijanek iz KK ”Zrinski” iz Zrinskog Topolovca, dok je jedan junior isključen zbog premorenosti konja. U kategoriji seniora nastupilo je šest natjecatelja od kojih je jedna natjecateljica jahala izvan konkurencije jer nije imala potrebnu jahačku dozvolu ili licencu. Pobijedio je Stjepan Kampić na grlu Stormy iz KK ”Sokol” Podgorci, dok je drugi bio Filip Rodić na pastuhu King također iz KK ”Sokol” Podgorci. Utakmicu je sudila Senka Budimir, glavni veterinar bila je Melita Posavac, a steward Petra Špehar.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.