Crosst.hr

ODRŽANO 11. OTVORENO PRVENSTVO BJELOVARA

2015 9 utrka 1

U subotu, 26. rujna, u organizaciji OK Bjelovar, održano je u Vrbici kod Velikog Trojstva 11. otvoreno prvenstvo Bjelovara u orijentacijskom trčanju.

Nastupilo je 96 natjecatelja u 19 kategorija, a najbolji su bili Matija Razum (M21A) iz OK Japetić, Tena Sakar Vukić (Ž21A) iz OK Maksimir, Luka Kosić (M21B) iz OK Japetić, Iva Štambuk (Ž21B) iz OK Ivan Merz, Milan Turkalj (M65) iz OK Ivan Merz, Dario Štambuk (M55) iz OK Ivan Merz, Nenad Lovrec (M45) iz OK Vihor, Maja Cvitković (Ž45) iz OK Vihor, Lino Legac (M35) iz OK Japetić, Fabiana Cini (Ž35) iz OK Maksimir, Dominik Kirin (M20) iz OK Vihor, Dora Težak (Ž20) iz OK Vihor, Filip Cvetković (M16) iz OK Japetić, Mia Lovrec (Ž16) iz OK Vihor, Jura Kukec (M14) iz OK Vihor, Ana Srebačić (Ž14) iz OK Ivan Merz, Tihon Salopek (M12) iz OK Ris, Marta Kukec (Ž12) iz OK Vihor te Davor Petak (OPEN) iz OK Ivan Merz.

Članovi OK Bjelovar osvojili su dvije brončane medalje: Robert Orehoci u M35 i Nikolina Šantić u Ž21B, a nastupili su još Antonija Orlić (4. u Ž21A) i Alida Sokolović (5. u Ž45).

Natjecanje je održano na novoj orijentacijskoj karti, a bodovano je kao 9. utrka Kupa Hrvatske. Natjecateljima atraktivne staze zamislio je i kontrole postavio član OK Bjelovar Damir Klobučarić, a kontrolor je bio Vladimir Tkalec iz OK Međimurje.

Medalje pobjednicima podijelio je predsjednik OK Bjelovar Milan Radočaj.

Više informacija potražite na http://www.okb.hr

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.