01. ožujka 2021

crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr

Održana izborna skupština Sportske zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije

U petak je u restoranu Golub održana izborna skupšrina Sportske zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije na kojoj je svoje izvješće iznio dosadašnji predsjednik Fred Pali koji je tu dužnost obnašao četiri godine.

On je u svome izvješću naglasio kako najviše novaca za svoje aktivnosti Sportska zajednica Bjelovarsko-bilogorske županije dobiva od Bjelovarsko-bilogorske županije zahvaljujući razumijevanju Miroslava Čačije, bjelovarskog župana. Fredi Pali je u svom izvješću govorio kako je briga za razvoj mladih odrednica Sportske zajednica BBŽ, a naročita se pažnja posvećuje najmlađima.

– Da bi se sport rasprostranio na svim razinama moramo odgajati mlade. Tako je naša županija organizrala olimpijadu dječjih vrtića na kojoj su se okupila djeca iz svih županijskih vrtića, njih oko 1000, a za nagradu su dobivali majice i kape, dok su najbolji i najuspješniji nagrađivani medaljama. Javljali smo se i na natječaje za sredstva Hrvatskog olimpijskog odbora. Organizirali smo i Daruvarski kros na kojem je nastupilo 1300 trkača i trkačica. Organizirane su i sportske igre mladih te regionalna natjecanja na kojima je nastupilo 1500 sportaša, pomogli smo i Plesni kup i međunarodni turnir u latino-američkim i standardnim plesovima, čazmanski maraton, ligu u košarki, nabavu sportskih rekvizita. Finincirali smo i stručna usavršavanja te proglašenja najboljih sportaša i sportašica Bjelovarsko-bilogorske županije. Proračun težak pet milijuna kuna najviše je punila Bjelovarsko-bilogorska županija koja je glavni izvor sredstava za aktivnosti Sportske zajednice BBŽ zahvaljujući punoj podršci Miroslava Čačije, bjelovarskog župana – rekao je u svom izvješću za četverogodišnje razdoblje Fredi Pali, predsjednik Sportske zajednice BBŽ koji je bio i jedini kandidat za novog predsjednika u sljedećem četverogodišnjem razdoblju.

(Tekst i fotografije: Senka Budimir)

Povezani članci

newsend_hgk