Crosst.hr

Održan međunarodni stolnoteniski turnir Memorijal Antun Tova Stipančić

Prošlog je vikenda, 15. i 16. studenog 2013., u Zagrebu održan međunarodni stolnoteniski turnir Memorijal Antun Tova Stipančić. Na turniru je nastupalo 600-tinjak igrača iz 90 klubova iz nekoliko država, među njima bilo je i STK Rovišće, koji se ni s ovog turnira ne vraća kući praznih ruku.

Prvi dan turnira najbolja od naših igračica bila je Ivana Grgić, u kategoriji mlađe kadetkinje, glatko je prošla grupu (3-0), bila slobodna u pretkolu, i još jednom pobjedom riješila ulaz među 16, ali onda gubi od Barbare Dobrenić iz Aquaestila. Odličan uspjeh napravila je i Antonija Hodalić, u istoj kategoriji mlađe kadetkinje, prolazi grupu, što je super obzirom da je još najmlađa kadetkinja.

Ivana Grgić

Drugi dan turnira u kategoriji najmlađih kadetkinja nastupile su Antonija Hodalić i Rea Ban. Antonija je i tu prošla grupu (2-1), nakon toga je ispala u meču s Antonelom Papak i to rezultatom 2-3, i to je bio težak meč u kojem je Antonija pokazala da njeno vrijeme tek dolazi, čak je i sam sudac meča pohvalio obadvije igračice na super borbenosti. Rea se vratila iz Zagreba bez bodova, u svojoj grupi je imala rezultat 0-2, no nismo nezadovoljni jer je svojom odličnom igrom pružila odličan otpor 2. nositeljici, kasnije drugoplasiranoj Niki Sušac iz Mladosti, od koje je izgubila 3-1, (2 seta u fixu), i sa skoro istim rezultatom izgubila od Bjelovarčanke Inge Malešević.

Antonija Hodalić

Osim bodova koje nose kući djevojčice su dobile poziv da zimske pripreme odrade u Opatiji u istoimenom klubu, gdje će s različitim sparing igračicama još više poboljšati svoju igru.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.