Crosst.hr

Održan drugi turnir zagrebačke badminton lige u sezoni 2015./2016.

2016 02 bj 2

U subotu 20. 02. 2016. održan je drugi krug Zagrebačke badminton lige koji je okupio oko 80-tak natjecatelja među kojima je nastupilo i 18 polaznika UBK Bjelovar.

Lucija Barišić u svom drugom nastupu u konkurenciji djevojčica od 1.do 4. razreda, u kojoj je nastupilo 16 djevojčica osvojila je izvrsno 1. mjesto.

Na turniru su prvi put nastupile Nika Rumenjak, Laura Nikšić, Lea Čale i Nika Božić te odigrale odlično i ostvarile dobre rezultate.

U konkurenciji dječaka od 1. do 4. razreda, u kojoj je nastupilo 20 natjecatelja, Fran Čanić osvojio je odlično šesto mjesto, dok su Domagoj Derifaj, Bojan Radičević, Fran Kaminski i Filip Ileković odigrali izvrsne mečeve u svojim prvim nastupima i postigli solidne rezultate.

U najbrojnijoj konkurenciji dječaka od 7. do 8. razreda, nastupilo je 11 natjecatelja, a najbolje plasirani u jakoj konkurenciji bio je Karlo Pleskalt s izvrsnim 3. mjestom, Antonio Klemić osvojio je 9. mjesto, te Marko Dončević 11. mjesto, dok je u konkurenciji djevojčica od 7. do 8. razreda, Mihaela Mesarov osvojila četvrto mjesto.

U konkurenciji dječaka od 5. do 6. razreda, nastupilo je 14 natjecatelja, a Tin Čanić u svom prvom nastupu osvojio je odlično šesto mjesto.

U konkurenciji djevojčica od 5. do 6. razreda , također je nastupilo 14 natjecateljica, a Ema Mihaljev u svom debitantskom nastupu osvojila je izvrsno peto mjesto.

Na drugom turniru zagrebačke badminton lige nastupilo je osamdesetak igrača iz Zagreba, Velike Gorice, Bjelovara, Vrbovca, Kutine, Prijedora, te po prvi puta iz Siska.

Zagrepčani su ovaj put uzeli samo jednu pobjedu, sva ostala prva mjesta su otišla na razne strane.

Treći krug krug Zagrebačke badminton lige održat će se 19. 03. 2016.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.