Crosst.hr

Odigrana su prva dva kola Male lige viseće kuglane 2013.

rv bjelovar 2013

Petrinjska Udruga HVIDR-a ugostila je u subotu 9.3.2013. sudionike Male lige viseće kuglane branitelja središnje Hrvatske.

Prvo je to ovogodišnje gostovanje u natjecanju branitelja, invalida Domovinskog rata, tjelesnih invalida, udovica poginulih hrvatskih branitelja i supruga branitelja i invalida Domovinskog rata u ligi što se petu godinu za redom održava među ratnim veteranima i članovima njihovih obitelji. Liga okuplja šezdesetak sudionika i nezaobilazne volontere koje braniteljske udruge organiziraju iz svojeg članstva.

Udruge HVIDR-a Petrinja, njihove supruge, HVIDR-a Topusko, Susedgrad, Maksimir, Dubrava i Generalski Stol te ekipe udruge Hrvatski ratni veterani HRV BBŽ, UHDDR Bjelovar, žene branitelja Topusko i Udruga tjelesni invalidi Bjelovar odmjerili su snage u prva dva kola lige u Hrvatskom domu u Petrinji.

/n.š. i a.p./

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.