Crosst.hr

Obilježen Europski školski sportski dan u IV. Osnovnoj školi Bjelovar

2016 10 skola 1

Sudjelovalo je oko 250 učenika

U IV. osnovnoj školi Bjelovar obilježen je EUROPSKI ŠKOLSKI SPORTSKI DAN. Prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije preporučene standardne tjelesne aktivnosti ostvaruje samo oko 20% djece i mladih u svijetu.

Tako su učenici razredne nastave imali prezentaciju badmintona u sportskoj dvorani i predmetnu nastavu košarke.

Učenicima su treneri iz “BADMINTON KLUBA BJELOVAR” i KK “VEDI” predstavili čari svojih igara, te su učenici igrali badminton i košarku (poligon prepreka, slobodna bacanja). Sudjelovalo je oko 250 učenika.

Ovim putem IV. osnovna škola Bjelovar zahvaljuje se trenerima: Saši Čale (badminton), Stjepanu Sabljiću, Deanu Krajinović i Ivanu Šiprak (košarka).
IV. Osnova škola ponosi se i tome da imaju jednog od najboljih košarkaša regije “SJEVER”, Denia Krajinović, učenika 6. razreda.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.