Crosst.hr

Mladi karatisti Čazme osvojili zlatnu medalju

karate klub cazma 1

Prošlog je vikenda u Maloj Subotici kraj Čakovca održan tradicionalni karate turnir za djecu i mlade gdje je nastupilo preko 270 natjecatelja svih uzrasnih kategorija. Na poziv organizatora turniru su prisustvovali i pritom zabilježili vrijedan rezultat mladi karatisti iz Karate kluba “Sokol” Čazme.

Ekipa u sastavu Vito Zidrum, Sebastijan Babić Marković i Antonio Malvić u jakoj konkurenciji osvojila je 1. mjesto u katama ekipno.

Klub Sokol osnovan je u Čazmi u rujnu prošle godine i mali karatisti iza sebe imaju tek osam mjeseci treninga, no svojim radom i zalaganjem uspjeli su pobijediti na ovom natjecanju i opravdati povjerenje trenera. Također, klub je u kratkom vremenu dokazao kvalitetu rada sa djecom i mladima, a osvojene medalje bit će poticaj za daljnji uspješni rad.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.