Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

Mlade sportaše TKD FOX primio župan Damir Bajs

Bjelovarski Teakwondo klub Fox među prva tri je najuspješnija kluba u Hrvatskoj, a među prvih desetak u Europi što potvrđuju i njihovi sportski rezultati na državnim i europskim natjecanjima.

Osvajali su tako Foxići medalje na nizu natjecanja u Europi, a sa zadnjeg državnog juniorskog prvenstva koje se održalo u Rugvici 18. listopada u Bjelovar su se vratili s ekipnom pobjedom ženske ekipe, te dva pojedinačna zlata koje su osvojile Sara Rajčević i Andrea Pacadi, a ukupno su bili treća ekipa prvenstva. I više nego dovoljan razlog da ih ugosti župan Damir Bajs sa suradnicima.2014_TKD_Fox1.JPG
– Postigli ste jedan izvrstan sportski rezultat i među najboljima ste u Republici Hrvatskoj i mene kao župana to posebno veseli, rekao je župan Damir Bajs i iskoristio priliku porazgovarati s mladima sportašima, ali i upoznati se s njihovim svakodnevnim napornim treniranjima koji su doveli do iznimnih rezultata.
Trener ovih mladih i izvrsnih sportaša Feđa Medak rekao je da je TKD Fox osnovan prije deset godina, a zadnje tri godine su među top tri kluba juniora u Hrvatskoj.
– Pokazali smo to i na posljednjem državnom prvenstvu za koje smo se pripremali žestoko. Trenirali smo cijelo ljeto. Bili smo na visinskim pripremama u Sloveniji na Pohorju, nastavili smo to dalje raditi u Bjelovaru i rezultat je vidljiv. Ja sam jako zadovoljan kao trener, rekao je na prijemu u uredu župana trener Feđa Medak.
2014_TKD_Fox2.JPG
Na prijemu kod župana čulo se i to da su Foxsići izvrsni sportaši i odlični učenici u školi. Svi su oni i kategorizirani sportaši u Hrvatskom olimpijskom odboru.

Pročitajte još