Crosst.hr

Mateo Knezić osvojio prve bodove za svjetsko prvenstvo

2016 04 foksici 10

Bjelovarski foksići nastupili na prvom kriterijskom turniru za odlazak na juniorsko svjetsko prvenstvo

Članovi najboljeg i najtrofejnijeg taekwondo kluba u gradu Bjelovaru nastupili su na prvom kriterijskom turniru za odlazak na juniorsko svjetsko prvenstvo.

Ena Šimunić se prvo kolo borila protiv treće plasirane sa zadnjeg europskog prvenstva za juniore i juniorke. Ena se prvu rundu super držala i borba je bila neizvjesna, da bi u drugoj i trećoj rundi došlo do izražaja Enino neiskustvo i top forma aktualne hrvatske reprezentativke koja je sve borbe do kraja turnira dobila uz veliku bodovnu razliku.

Lana Krapec rutinski je prošla prvo kolo i u borbi za medalju gubi u zadnjim sekundama zbog nakupljenih opomena što ju košta ulaska u finale.

Mateo Knezić prošlogodišnji hrvatski reprezentativac prošao je sve prepreke s lakoćom i sa sigurnom bodovnom razlikom te dosta lagano došao do polufinala. U polufinalu ga je čekao bivši prvak države, koji je znatno višlji od Matea. Mateo je dominirao borbom do 7 sekundi prije kraja i prednost od dva razlike je prokockao te nažalost morao se zadovoljiti broncom.

Mateo je ovom medaljom stekao mjesto jednog od nositelja na slijedećem kvalifikacijskom turniru i sakupio je svoje prve bodove za odlazak na Svjetsko prvenstvo ove godine i ponovni ulazak u Hrvatsku reprezentaciju.

Bjelovarski taekwondo klub Fox

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.