20. listopada 2021

Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

Mateo Knezić osvojio prve bodove za svjetsko prvenstvo

2016 04 foksici 10

Bjelovarski foksići nastupili na prvom kriterijskom turniru za odlazak na juniorsko svjetsko prvenstvo

Članovi najboljeg i najtrofejnijeg taekwondo kluba u gradu Bjelovaru nastupili su na prvom kriterijskom turniru za odlazak na juniorsko svjetsko prvenstvo.

Ena Šimunić se prvo kolo borila protiv treće plasirane sa zadnjeg europskog prvenstva za juniore i juniorke. Ena se prvu rundu super držala i borba je bila neizvjesna, da bi u drugoj i trećoj rundi došlo do izražaja Enino neiskustvo i top forma aktualne hrvatske reprezentativke koja je sve borbe do kraja turnira dobila uz veliku bodovnu razliku.

Lana Krapec rutinski je prošla prvo kolo i u borbi za medalju gubi u zadnjim sekundama zbog nakupljenih opomena što ju košta ulaska u finale.

Mateo Knezić prošlogodišnji hrvatski reprezentativac prošao je sve prepreke s lakoćom i sa sigurnom bodovnom razlikom te dosta lagano došao do polufinala. U polufinalu ga je čekao bivši prvak države, koji je znatno višlji od Matea. Mateo je dominirao borbom do 7 sekundi prije kraja i prednost od dva razlike je prokockao te nažalost morao se zadovoljiti broncom.

Mateo je ovom medaljom stekao mjesto jednog od nositelja na slijedećem kvalifikacijskom turniru i sakupio je svoje prve bodove za odlazak na Svjetsko prvenstvo ove godine i ponovni ulazak u Hrvatsku reprezentaciju.

Bjelovarski taekwondo klub Fox

Slične objave