Crosst.hr

Mateo i Adriana do zlata

h8 natjecanje lucko 2014

U subotu, 5. travnja 2014. u Lučkom u organizaciji Hrvatskog športskog plesnog saveza i ŠPK ”Ritam” Zagreb održano je plesno natjecanje u standardnim i latinsko-američkim plesovima. U konkurenciji 118 plesnih parova, iz 25 klubova, iz 4 zemlje (HR, Slovenija, Mađarska, BiH), sudilo je 7 sudaca iz Hrvatske. Na natjecanju je sudjelovao i ŠPK ”H-8” sa 6 parova i osvojili su 4 medalje.

Najbolji su bili Mateo Krcić-Adriana Mušanović u kategoriji ”odrasli B” koji su u konkurenciji od 8 parova osvojili 2. mjesto i srebrnu medalju u standardnim plesovima, dok su u latinsko-američkim plesovima od 7 parova osvojili 1. mjesto i zlatnu medalju.

Do trećih mjesta i brončanih medalja u obje plesne discipline u kategoriji ”osnovci D3” došao je plesni par David Ljevar-Vana Četković.

Plesni par Petar Klinac-Erna Sočec u kategoriji ”osnovci D3” u standardnim plesovima osvojili su 4. mjesto dok su u latinsko-američkim plesovima bili 5.

Marko Kurešević-Lucija Dalija Dalić u obje plesne discipline osvojili su peta mjesta.

Odličan rezultat postigao je plesni par Jurica Pajić-Lana Miketek u kategoriji ”mladež C” koji su u konkurenciji od 12 plesnih parova osvojili 4. mjesto u standardnim plesovima, dok su u LA plesovima bili 8. od 13 plesnih parova.

Plesni par Mario Pajić-Nikolina Bistrović u kategoriji ”odrasli C” nastupili su u LA plesovima i osvojili 5. mjesto u konkurenciji od 9 parova.

Sljedeće natjecanje održat će se u Sisku.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.