Crosst.hr

Martina Crkvenac osvojila sedam zlatnih i dva brončana odličja u Rijeci

martina crkvenac rijeka

Martina Crkvenac, 14 godišnja plivačica s invaliditetom iz Male Trnovitice sudjelovala je na Otvorenom regionalnom prvenstvu u plivanju za osobe s invaliditetom 12.10.2013. u subotu u Rijeci. Sudjelovali su plivači iz Slovenije, Srbije, Crne Gore i Hrvatske.

Martina je osvojila 7 zlatnih odličja na 50 m leđnoj i slobodnoj te 100 m prsnoj i delfin disciplini u juniorskoj i apsolutnoj konkurenciji i 2 brončana odličja na 100 m u slobodnoj disciplini u juniorskoj i apsolutnoj konkurenciji.

Natjecala se je ispred Udruge za šport i rekreaciju osoba s invaliditetom Daruvar koja je omogućila novčana sredstva za putovanje u Rijeku i nazad u pratnji trenerice, profesorice kineziologije Branke Bakić iz Bjelovara.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.