Crosst.hr

Martina Crkvenac na otvorenom prvenstvu Hrvatske Split 2016. otplivala osobne rekorde

2016 02 martina 2

Martina se priprema za Europsko prvenstvo koje se održava u Portugalu, u svibnju 2016.

Martina Crkvenac plivačica s invaliditetom iz Male Trnovitice kod Daruvara, sudjelovala je prošli vikend na Otvorenom prvenstvu Hrvatske u plivanju za osobe s invaliditetom i osvojila 5 prvih mjesta na 100 m u mješovitoj, delfin i prsnoj disciplini i 3 druga mjesta na 100 m u prsnoj i 400 m slobodnoj disciplini u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji te dva prva mjesta ekipno u štafeti na 4 puta 50 m u slobodnoj i mješovitoj disciplini.

Martina Crkvenac otplivala je osobne rekorde.

Na otvorenom prvenstvu Hrvatske Split 2016., sudjelovali su plivači iz 14 zemalja i to iz Kine, Španjolske,Velike Britanije, Izraela,Turske, Portugala, Farskih otoka, Luksemburga, Italije, Mađarske, Slovenije, Crne Gore, Srbije i Hrvatske.
Plivačima je to bila jedna od posljednjih prigoda za ostvarenje normi za nastup na Paraolimpijskim igrama koje će se održati u Rio de Janeiro od 7. do 18. rujna , 2016. godine.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.