Crosst.hr

Martina Crkvenac iz Male Trnovitice sudjelovala na Europskim igrama mladih

martina crkvenac brno

Martina Crkvenac (13,5 g.) iz Male Trnovitice sudjelovala je na Europskim igrama mladih u Brnu u Češkoj od 19. do 23.6.2013.

Plivala je u reprezentaciji RH i osvojila broncu u štafeti na 50 m slobodno i u pojedinačnim disciplinama zlato na 50 m prsno, 2 bronce na 50 m u leđnoj i slobodnoj disciplini i 4. mjesto na 100 m slobodno. Napravila je osobne rekorde na 50 i 100 m u slobodnoj disciplini.

Sudjelovali su plivači iz Estonije, Latvije, Litve, Srbije, Slovenije, Mađarske, Slovačke, Hrvatske i Češke. Do sada je osvojila u 4 godine natjecanja 81 odličje i to 7 bronca, 18 srebra i 56 zlata. Otplivala je paraolimpijske norme na 100 m prsno i delfin. Nadamo se sudjelovanju 2016. u Rio de Janeiru na Paraolimpijskim igrama.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.