28. studenoga 2021

Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

MALA HRABRA EKIPA VELIKOG SRCA

nk bjelovar u12 banja luka turnir

Ekipa NK Bjelovara U -12 (2001. godište) nastupila je na Međunarodnom turniru u Banja Luci. U konkurenciji 16 klubova iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Hrvatske osvojili su 3. mjesto.

NK Bjelovar stavljen je u najaču skupinu turnira. U grupi su bili FK Tempo iz Zenice, prošlogodišnji pobjednici koje vodi nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Nermin Šabić, FK Vojvodina iz Novog Sada i FK Proleter iz Teslića.

Pobjedama nad FK Tempo (3 : 2) i FK Vojvodina (2 : 0) i porazom od FK Proleter (1 : 2), ekipa NK Bjelovara zauzela je drugo mjesto u skupini iza FK Proleter.

U četvrtfinalu sastali su se sa domaćom ekipom FK Sport Tim plavi iz Banja Luke, utakmicu su dobili rezultatom 1 : 0, međutim na toj utakmici već se vidjelo domaćinsko suđenje.

U polufinalu NK Bjelovar ponovno se sastao sa domaćom prvom ekipom FK Sport Tim bijeli iz Banja Luke. Tu utakmicu su dobili domaćini rezultatom 0 : 3, međutim neadekvatno suđenje i grubost domaćih igrača dovelo je do velikog broja ozlijeda malih igrača NK Bjelovara.

U borbi za 3. mjesto igrači NK Bjelovara pobijedili su NK Postojnu iz Slovenije sa 2 : 1. Onako ozlijeđeni i sa malim kadrom igrača stisnuli su zube i sa velikim srcem uspijeli su preokrenuti rezultat pogocima Adrijana Cohe i došli do zaslužene pobjede i do 3. mjesta.

Velike čestitke maloj hrabroj ekipi velikog srca.

Za NK Bjelovar nastupili su: STEFAN PAZDRIJAN, ADRIJAN COHA, LUKA BALEN, MARKO KNEŽEVIĆ, EDI MAKAR, LUKA LEGČEVIĆ, DINO BAJSIĆ, DORIAN ĐOŠIĆ, FABIO KOVAČEVIĆ. Trener: MARIO KOS.

Slične objave