Crosst.hr

Luka i Ana u juniorskoj taekwondo reprezentaciji

Ovog vikenda u Zagrebu je održan međunarodni taekwondo turnir “Susegrad Sokol Pokal 2013.”. Bio je to peti i zadnji kvalifikacijski turnir za juniore i ulazak u juniorsku reprezentaciju Hrvatske.

Luka Horvat je u dvije borbe doslovce pomeo svoju konkurenciju rezultatima 25:12 i 23:3 i jedini je juniorski natjecatelj u svim muškim i ženskim juniorskim kategorijama sa maksimalnim učinkom. Podsjetimo Luka je i aktualni prvak Balkana gdje je nastupio u
sastavu HR reprezentacije te prvak Hrvatske od prije mjesec dana.

Ana Rajčević ovaj puta nije nastupila zbog ozljede, ali je iz prethodna četiri turnira imala dovoljan broj bodova te će u sastavu juniorske reprezentacije, zajedno s Lukom nastupiti početkom lipnja na A-turniru “Austrian Open” koji se održava u Innsbrucku. Ana je inače juniorska viceprvakinja Hrvatske.

U juniorskoj kategoriji nastupili su i Andrea Pacadi koja je osvojila zlato, te Sara Rajčević i Karlo Krapec koji nažalost gube prve borbe.

Na turniru su nastupile i mlade nade FOX-a – Lara Petek i Marko Erjavac koji su uvjerljivo pobjeđivali svoje pobjednike i okitili se zlatnim medaljama, dok je Tesa Rajčević posustala u finalu i okitila se srebrnom medaljom. Nastupila je i Lana Rajčević u kadetskoj kategoriji, ali je polufinalnu borbu morala predati zbog loma nadlaktične kosti i zadovoljiti se broncom.

Natjecatelje je vodio trener Feđa Medak.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.