Crosst.hr

Liga viseće kuglane bliži se kraju sezone

mala liga bjelovar

Odigravanjem osmog i devetog kola Male lige viseće kuglane u Bjelovaru na Dan državnosti ovo zanimljivo natjecanje koje su pokrenuli sami branitelji bliži se kraju. Završetkom ova dva kola kojih su domaćini bili bjelovarski UHDDR i Udruga tjelesnih invalida započela je ljetna stanka.

Nastavak natjecanja planiran je za rujan i listopad kada se imaju odigrati još dva kola lige, predzadnje u Susedgradu 28. IX. i zadnje u Bjelovaru kod Hrvatskih ratnih veterana nakon Dana neovisnosti 12. X.

Nakon natjecanja u Lugu pokraj Bjelovara, 25. VI. 2013. nije došlo do značajnije promjene u poretku ekipa. Prvo mjesto sada pripada ponovo HVIDR-i Topusko koja ima 106 bodova, drugo ekipi Petrus sa 93 boda, treće HVIDR-i Susedgrad sa 89 bodova, četvrto HVIDR-i Generalski Stol sa 84 boda, peto HVIDR-i Petrinja sa 75 bodova, šesto ekipi AD Fines sa 70 bodova, sedmo bjelovarskim dragovoljcima sa 62 boda, osmo HVIDR-i Maksimir sa 57 bodova, deveto ekipi tjelesnih invalida iz Bjelovara sa 45 bodova, deseto Hrvatskim ratnim veteranima iz Bjelovara sa 39 bodova te posljednje HVIDR-i Dubrava sa 27 bodova.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.