Crosst.hr

KUL PONG i dalje pobjeđuje

KUL PONG 1

Kul pong klub i dalje je na trećem mjestu ljestvice klubova

U nedjelju su naši pongovci odradili još dva kola međužupanijske lige, odigrana u Virovitici. S obzirom na dosadašnje pobjede i rezultate s jačim ekipama za ova dva susreta šansu za igru dobili su i manje iskusni i mlađi članovi kluba. No pongovci nisu dali da mladost i neiskustvo dođe do izražaja nego su prvo glatko dobili Viroviticu 3 rezultatom 4:0 a potom se u skoro istom sastavu susreli i sa ekipim Sokola iz Bjelovara te upisali još jednu pobjedu, rezultatom 4-2.

Trener Ban kaže da su i dalje u fazi uhodavanja i pronalaženja najboljih kombinacija kod njegovih igrača, i da ustvari još ima tu puno mjesta napretku no kaže vodi računa da osim kvalitete i rezultata u ekipu ulaze oni koji najviše treniraju i redovni su na treningu. Nakon nedjelje upisanu pobjedu imaju svi pongovci koji su do sada sudjelovali u ovih prvih pet kola lige, a moramo Vam se pohvaliti da su naša dva igrača, od 45 igrača lige, Slaven i Marinko Ban zauzela prva dva mjesta na ljestvici skorova igrača međužupanijske lige nakon samo tri odigrana kola, a Kul pong klub i dalje je na trećem mjestu ljestvice klubova sa istim brojem bodova kao i prve dvije ekipe Siska.

Bravo dečki ponosni smo na sve Vas!

Ines Ban

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.